Campaign Manager

Omschrijving


Functieomschrijving & werkzaamheden

Succesvolle marketingcampagnes runnen in het leukste B2B food bedrijf van Amsterdam!

Levensmiddelen- en horecagroothandel De Kweker is volop in ontwikkeling, met name op digitaal vlak. Online campagnes staan hoog op de agenda, waarvoor we diverse online kanalen inzetten: social media, e-mailmarketing en SEA. Opvolging door ons ervaren Sales team mag uiteraard niet achterwege blijven. Daarom zijn wij op zoek naar een Campaign Manager die onze campagnes tot een succes weet te maken en mee wil bouwen aan het fundament van onze digitale strategie. Ben jij iemand die zich graag verdiept in diverse online kanalen, analytisch sterk is, blij wordt van een stevige planning en structuur én een gewaagde gesprekspartner richting Sales vormt? Lees dan snel verder!


Vereisten

Profiel werknemer

 • Je begeleidt campagnes van A-Z  en bouwt mee aan het fundament van onze digitale strategie, bijvoorbeeld door het uitbouwen van marketing automation en SEA.
 • Je werkt nauw samen met het Sales team om de opvolging van campagnes te garanderen. Je zorgt ervoor dat de data uit verschillende Sales- en Marketing tools goed op elkaar aansluiten en helpt leadscoring en -nurturing verder uit te bouwen.
 • Je bent een aanjager en helpt vernieuwing van de grond. Dit kan verder gaan dan campagnes alleen; denk bijvoorbeeld aan de opzet van nieuwe services voor klanten of de implementatie van een nieuwe Sales tool. 
 • Een data-gedreven aanpak helpt je de beste resultaten te behalen. Je analyseert, onderzoekt, rapporteert en optimaliseert. Pro-activiteit en nieuwsgierigheid zijn dan ook onmisbare eigenschappen voor deze rol.
 • Regelmatig organiseren we inspirerende events voor food professionals. Middels social media advertenties en e-mailings zorg je ervoor dat we voldoende aanmeldingen binnen krijgen. Ook weet je events als echte lead magnet in te zetten.


Vereiste ervaring

 • Je bent commercieel sterk en werkt resultaat gedreven. 
 • Je houdt van vernieuwing, verdiept je graag in het digitale landschap en vind het een uitdaging om werkprocessen van Marketing en Sales op elkaar te laten aansluiten. 
 • Een analytische houding met gezonde nieuwsgierigheid kenmerken jou. Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken. 
 • Je hebt sterke projectmanagement skills waardoor je overzicht en stakeholders betrokken en geïnformeerd weet te houden en aantoonbare ervaring in het managen van campagnes. 
 • Ervaring met leadscoring en -nurturing is een pré. Uiteraard ben je een echte foodie met affiniteit voor de foodservice sector.
 • Ervaring met Excel, marketing automation tools en Google Ads is een pré. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in word en geschrift.


Opleidingsniveau

HBO/WO


Standplaats

Amsterdam


Wat bieden wij

De Kweker is een Amsterdams familiebedrijf dat al decennia lang dé levensmiddelen- en horecagroothandel is voor food professionals in de regio Amsterdam. Het leveren van goed eten, kennis van product en een persoonlijk klantgerichte aanpak staan centraal. Wij zijn betrokken bij klant, leverancier, medewerker en onze omgeving. Wij zien onze medewerkers als de grote kracht achter onze klanten en organisatie. Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij De Kweker aan het juiste adres! 

 • Je krijgt volop ruimte om zelfstandig te werken met grote eigen verantwoordelijk. 
 • Ontwikkel jezelf in hoog tempo en volg relevante trainingen en/of opleidingen.
 • Word onderdeel van een hecht en collegiaal marketing team. 
 • Je ontvangt jouw persoonlijke De Kweker klantenpas en haalt iedere woensdag de lekkerste groenten en fruit in huis met gigantische kortingen bij ons zusterbedrijf Vroegop-Windig.
 • Het betreft een functie voor 36 à 40 uur. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris dat periodiek wordt uitbetaald (13 keer per jaar).

Solliciteren

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Reageer dan nu! 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.