Commercieel medewerker

Omschrijving

De Kweker is een Amsterdams familiebedrijf dat al decennia lang dé levensmiddelengroothandel is voor food professionals in de regio Amsterdam. Het leveren van goed eten, kennis van product en een persoonlijk klantgerichte aanpak staan centraal. Wij zijn betrokken bij klant, leverancier, medewerker en onze omgeving.


Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Commercieel medewerker verwerk en begeleid  je de bestellingen van onze bezorgklant. Door een correcte orderafhandeling in het systeem zorg je dat de juiste producten op de juiste tijd beschikbaar zijn. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze klant met betrekking tot vragen en eventuele klachten.


Vereisten

Profiel werknemer

Je bent in staat om op correcte en tijdige wijze zowel klanten als collega’s van de juiste informatie kunnen voorzien. Het werken met het officepakket met name de programma’s Word en Excel gaat jou zeer gemakkelijk af. Je bent klantvriendelijk en beschikt over een klantgerichte instelling. Je hebt grote affiniteit met Food en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed. Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid aangezien de functie op sommige momenten alleen wordt ingevuld.


Vereiste ervaring

Twee jaar werkervaring in een soort gelijke functie


Opleidingsniveau

MBO+ 


Standplaats

Amsterdam Hornweg


Wat bieden wij

Wij zien onze medewerkers als de grote kracht achter onze klanten en organisatie. Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij De Kweker aan het juiste adres! Wij geven jou de ruimte om zelfstandig te werken met een grote eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij volop kansen om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zoals salaris en pensioen zijn marktconform.


Solliciteren

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Reageer dan nu! 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.