Vakspecialist AGF

Omschrijving

De Kweker is een Amsterdams bedrijf dat al decennia lang dé levensmiddelengroothandel is voor food professionals in de regio Amsterdam. Het leveren van goed eten, kennis van product en een persoonlijk klantgerichte aanpak staan centraal. Wij zijn betrokken bij klant, leverancier, medewerker en onze omgeving.


Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Vakspecialist adviseer je vanuit jouw specifieke en diepgaande productkennis onze klanten over AGF producten en aanverwante artikelen. Je geeft gericht advies naar aanleiding van vragen van klanten en beschikt over een pro-actieve houding bij het benaderen van klanten. Samen met jouw collega’s verzorg je de afdeling zodanig dat de schappen volgens de overeengekomen afspraken zijn gevuld en worden bijgehouden. Dit alles leidt uiteraard tot uitstekende verkoopresultaten. Je houdt je bezig met productpresentatie passend binnen de gestelde formule. Waar nodig geef je aanwijzingen aan collega’s waaraan functioneel sturing wordt gegeven.


Vereisten

Profiel werknemer

Door je gedegen kennis van AGF en aanverwante producten ben je in staat onze klanten zeer professioneel te benaderen en ben je in die zin het visitekaartje van De Kweker. In jouw manier van werken laat je zien dat je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Je kunt een inspiratiebron zijn voor de een en tegelijkertijd de ander ondersteunen.


Vereiste ervaring

Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie


Opleidingsniveau

MBO werk- en denkniveau


Standplaats

Amsterdam


Wat bieden wij

Wij zien onze medewerkers als de grote kracht achter onze klanten en organisatie. Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan ben je bij De Kweker aan het juiste adres! Wij geven jou de ruimte om zelfstandig te werken met een grote eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij volop kansen om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zoals salaris en pensioen zijn marktconform.


Solliciteren

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Reageer dan nu! 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.